Pastor uppäten av krokodiler när han försökte återskapa när Jesus gick på vatten

En pastor som försökte bevisa för sin församling att han hade egenskaper som liknar Kristus har dött efter att ha ätits av krokodiler.
Jonathon Mthethwa från De sista dagarnas kyrka försökte visa sin förmåga att gå på vatten när han dog.
Tyvärr valde pastor Mthethwa att visa upp sina bibliska superkrafter på det så kallade ”Crocodile River” vilket visade sig vara ett dåligt drag.

Enligt The Nigerian Daily Post drunknade pastorn när han försökte korsa floden och så småningom såg folk at than åts upp av tre krokodiler.

Pastorn lärde oss om tro under Söndagen förra veckan.
Han lovade att han skulle visa sin tro på oss idag, men tyvärr drunknade han och blev uppäten av tre stora krokodiler framför oss.
Vi förstår fortfarande inte hur det hände eftersom han fastade och bad hela veckan.

Enligt vittnen vadade Mthethwa ut i floden och när han var omkring 30 meter ut försökte han att stiga upp över vattenytan.
Detta hände inte.

Istället kom tre krokodiler och slet isär honom på bara några minuter och allt som var kvar var ett par sandaler och hans underkläder som flöt över vattnet.
Räddningstjänsten var snabbt på plats inom 30 minuter, men eftersom det inte finns något känt botemedel för att ätas av krokodiler, var de strikt dekorativa och kunde inte göra något för att hjälpa honom.