Sjuksköterska ertappar medarbetare med att rota efter baby kläder i donationslådan och berättar sedan för henne, ”Titta i bagageluckan.”

Det finns ett otrolig band som bildas mellan kvinnor när de blir mammor. Utan mening att det ska vara så, skapas en hemlig klubb av förståelse och sammanhang. Det är så starkt att inte ens avstånd kan bryta dess kärlek.
Detta är exakt vad som hände för en mormor i Richmond, Virginia, som arbetar som sjuksköterska på Henrico Doctor’s sjukhus. När sonen fick hårda tider, klev Sara Putnam in och beviljades mycket snabbt full vårdnad över sitt första barnbarn, en flicka.

Tyvärr, blev övergången till livet med en helt ny baby så snabbt att det inte gav henne mycket tid att förbereda sig. Detta innebar att hon var helt utan kläder eller nödvändiga redskap för att göra det bekvämt för det dyrbara barbarnet.
Så en kväll bestämde hon sig att rota igenom en låda av donerade babykläder i fikarummet på jobbet. Det är när Pam Medina, en kollega och sjuksköterska på sjukhuset, gick in och hittade Sara gå igenom kläderna.
Efter att ha hört historien om hur Sara hade plötsligt blivit vårdnadshavare till sitt barnbarn, beslutade Pam sig för att gå hem och samla saker med andra mödrar via Facebook.

 

Pam postade sina vädjanden om hjälp genom inlägg på loppmarknad och på mammans sekretessbelagda gruppsidor och svaren som hon fick var otroliga!

Sedan körde hon omkring överallt i Henrico, Richmond och Chesterfield, plockade upp ett enormt utbud av kläder, barnvagnar, flaskor och andra diverse saker.

Inom några dagar hade Pam samlat alla donerade artiklar och körde till arbetet med ett bagage fyllt till brädden. När Sara gick till bilen hade hon ingen aning om att hon var på väg få denna fantastiska och otroliga överraskning.

Mödrar runt om i världen förtjänar denna typ av hjälp.

Titta på videon nedan för att se den söta överraskningen och dela med en mamma idag!